Ficha del artículo - CISTELL LOCAL, EL

CISTELL LOCAL, EL

GUIA PER A COMPRAR ALIMENTS DE QUILÒMETRE ZERO A CATALUNYA

Garcia Fernandez, Begoña

978-84-7628-725-5

EL ARTE DE VIVIR

Precio :22,00 €

 Añadir a la cesta

Sinopsis :


El creixent interès per les pautes de consum responsables ha fet que els consumidors d'avui dia siguem més exigents a l'hora de comprar, especialment quan es tracta d'aliments. I la manera més sostenible de consumir bons productes alimentaris és interessar-se per la seva procedència i buscar els que no només procedeixin de llocs de producció propers, sinó que a més, amb la seva producció, donin suport a l'economia de la regió. En aquest llibre proposem descobrir quins són els aliments propis del nostre territori, per poder reconèixer-los als mercats entre l'àmplia oferta que es presenta, i escollir amb conseqüència el que volem menjar. Busquem productes sans i saludables, i per això ens fixem en els mètodes de cultiu o producció, destacant els que respecten el medi ambient i el benestar social. A més, presentem productors compromesos amb la sostenibilitat i especialment amb la qualitat del producte, que ofereixen aliments naturals i ecològics accessibles a la majoria de consumidors.

Datos del artículo


Medidas : 150*210

Formato : FOREIGN RIGHTS

Año de publicación : 2013

Páginas : 0

Edición : 1

Noticias


Entrevista a Begoña Garcia en Cadena Pirenaica

Ahir dimarts, dia 14 de maig, Begoña Garcia va ser entrevistada a Cadena Pirenaica per a parlar del seu llibre "El cistell local"/"El cesto local". Aquest és l'enllaç per a poder escoltar l'entrevista. 

15 mayo 2013
Josep M. Vallès recomana El cistell local a Ràdio Badalona

El nostre autor Josep M. Vallès recomana el nostre títol "El cistell local/El cesto local" a l'entrevista que li van fer a Ràdio Badalona dins de l'espai "Això no té nom". Aquest és l'enllaç per poder escoltar l'entrevista. 

21 febrero 2014
21 de maig, presentació d'El cistell local / El cesto local

El proper dimarts, dia 21 de maig, la Begoña Garcia ens parlarà del seu llibre "El cistell locañ"/"El cesto local" i sobre com escollir en conseqüència el que volem menjar, quins són els aliments propis del nostre territori, com reconèixer-los als mercats i moltes coses més. També comptarem amb la intervenció d'en Josep M. Vallès. La presentació tindrà lloc a la Llibreria Excellence (Balmes, 191) a les 19.15h. Us hi esperem!

17 mayo 2013