Ficha del artículo - PROCESSOS CREATIUS TRANSFORMADORS

PROCESSOS CREATIUS TRANSFORMADORS

ELS PROJECTES ARTÍSTICS D'INTERVENCIÓ COMUNITARIA PROTAGONITZATS PER JOVES A CATALUNYA

Ricart i Masip, Marta
Sauri Saula, Enric

978-84-7628-567-1

RES PUBLICA

Precio :11,90 €

 Añadir a la cesta

Sinopsis :


Aquest llibre parteix del testimoni i les reflexions d'un grup de persones, col lectius i entitats que desenvolupen propostes creatives amb una clara dimensió comunitària i que van participar en el seu moment de la primera recerca a Catalunya sobre els projectes artístics d'intervenció comunitària realitzats amb joves en territori català. La publicació, ofereix les bases teòriques i metodològiques per al desenvolupament d'iniciatives on es creuen l'art i la intervenció social i on la cultura no s'entén com un producte sinó com un procés col lectiu de creació.

Datos del artículo


Medidas : 17 X 24

Formato : FOREIGN RIGHTS

Año de publicación : 2009

Páginas : 135

Edición : 01

Autores


Ricart i Masip, Marta

Licenciada en Bellas Artes por la Universidad de Barcelona (UB), ha sido profesora de secundaria y profesora asociada en el área de Educación Artística de la Facultad de Bellas Artes de la UB. Miembro activo de ‘Teleduca. Educació i Comunicació’ y fundadora de las asociaciones: Artibarri i l¸Àtic, Centre de Recursos d’Activitats Creatives, actualmente compagina la labor de investigación y reflexión con el diseño y desarrollo de actividades y proyectos artísticos de dinamización social en el ámbito rural.

Sauri Saula, Enric

Sociólogo por la UAB (1997), desarrolla su actividad investigadora en diversos campos de sociología de la educación, la cultura, la juventud y las identidades, en los que está realizando diversas investigaciones sobre la lengua. Además, ha cursado estudios de dirección cinematográfica en el Centre d’Estudis Cinematogràfics de Catalunya. Es coautor de ‘Apropiacions escolars. Usos i sentits de l’educació obligatòria en l’adolescència’ (2003), ‘El català i l’immigració’ (2004), ‘El català a les empreses. Context, pràctiques i discursos’ (2005) i ‘Forjadors de la Diada’, producido por Televisió de Catalunya.